Ford denkt aan uitbreiding van het Raptor-label

1j geleden | Laurent Zilli

Raptor is de naam van de extreme versies van sommige 4x4's van Ford, waaronder de F-150- en Ranger-pick-ups en de Bronco-off-roader. Volgens geruchten verschijnt het label mogelijks ook op andere modellen...

Van zodra Ford ergens "Raptor" op schrijft, verkoopt het als zoete broodjes. Ter herinnering, de Raptors zijn extreme versies van de in de inleiding genoemde modellen. Voor de F-150 en Bronco gaat het om meer dan 400 pk, voor de Ranger om 292 pk, en daaruit voortvloeiende aanpassingen van het onderstel, met name de vering geïnspireerd op de "Baja"-wedstrijden. Kortom, het is een big deal! En volgens de geruchten zou Ford zich geïnspireerd voelen door genrebenders als de Porsche 911 Dakar.

Mustang Raptor?

Laten we meteen duidelijk maken dat de beelden die deze lijnen illustreren niet van Ford komen, maar van een onafhankelijke ontwerper zoals er op het internet veel circuleren. Feit is dat Ford inderdaad met de Mustang zou overwegen zijn Raptor-aanbod uit te breiden. Als je alles wat je weet over het label mengt met het beeld van de Mustang, dan krijg je dit. Wel, als Porsche het doet, waarom Ford dan niet?

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in