Cupra opent een showroom in hartje Brussel

6mnd geleden | Nicolas Morlet

Cupra, het 'jonge' merk van de Volkswagen Groep, heeft zopas zijn Cupra Garage geopend in hartje Brussel. Een manier voor het merk om zich beter te profileren, maar ook, en vooral, om in te spelen op de vraag van zijn geconneceteerde klanten.

Met zijn nieuwe Brusselse showroom in de Poststraat 50 in Elsene wil Cupra de 'Shoppertainment'-kaart spelen, een samentrekking van 'Shopping' en 'entertainment'. Daarom is de Cupra Garage niet alleen de plek om de voertuigen van het merk te ontdekken, maar ook om te genieten van lekker eten en drinken terwijl je een kunsttentoonstelling bewondert. Dit zou de oplossing kunnen zijn om de 'digital native' die de autofabrikant voor ogen heeft naar de showroom te lokken.

Cupra Brussel: speciale ervaring

"Consumenten, vooral de jongere generatie, willen vertrouwen hebben in een merk voordat ze een auto kopen," legt David Favest, Managing Director van Cupra, uit. "Maar vertrouwen bouw je niet alleen op door communicatie. Klanten die naar een showroom gaan, hebben zich over het algemeen vooraf geïnformeerd over alle technische kenmerken van de auto. Wanneer ze de moeite nemen om een showroom te bezoeken, is dat om iets speciaals te 'beleven'.”

"De Cupra Garage in de City is de ideale plek om te ontspannen en te chillen onder het genot van een drankje of een lekkere lunch in het Léopold Café," aldus het persbericht. Het zal ook de place to be zijn voor een Belgische preview van de Tavascan SUV dit weekend (20-22/10).

Op de benedenverdieping nodigt de tentoonstelling Atlantis - The Immersive Odyssey van ActiveMe - de studio achter de onderdompelingen in Van Gogh en Bubble Planet - bezoekers vanaf zeven jaar uit om een duik te nemen in de diepten van de oceaan en het gezonken Atlantis te ontdekken met behulp van interactieve ruimtes, virtual reality, Instagram-kamers en 3D-avatars.

Cupra Garage in the City is elke dag geopend van 10 tot 18 uur, en op zondag van 10 tot 15 uur, op 50 Rue du Mail, 1050 Elsene.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in