Energietransitie doet Total van naam veranderen

2j geleden | Nicolas Morlet

Niet alleen autofabrikanten worden getroffen door de grote veranderingen in de autowereld. De oliemaatschappijen moeten zich ook vernieuwen als zij willen overleven. Total zet zijn transformatie in de verf met een nieuwe naam.

 

Total wordt TotalEnergies. De Franse reus wil zijn imago van oliemaatschappij geleidelijk aan afbouwen en meer nadruk leggen op zijn overstap op andere energiebronnen zoals waterstof, biomassa en natuurlijk elektriciteit, hetzij via zijn laadstations voor voertuigen, hetzij via zijn zonne- en windenergiecentrales. Een nieuw logo, dat op zijn zachtst gezegd zeer kleurrijk is, begeleidt de verandering.

 

"Energie is leven. We hebben het allemaal nodig en het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen tot de duurzame ontwikkeling van de planeet in het licht van de klimaatuitdaging, gaan we vandaag dus samen op zoek naar nieuwe energiebronnen. Energie wordt opnieuw uitgevonden en dit energiepad is van ons. Onze ambitie is om een belangrijke speler te zijn in de energietransitie. Daarom transformeert Total en wordt het TotalEnergies", aldus Patrick Pouyanné, Voorzitter en CEO van TotalEnergies.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in