Zo hemels kan een Range Rover zijn

3j geleden

Met de speciale edities SVAutobiography Ultimate mikt Range Rover op niets minder dan de stratosfeer. De uitzonderlijke afwerking wordt op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

 

De met de hand afgewerkte Range Rover SVAutobiography Ultimate is verkrijgbaar met de hybride of de 565 pk sterke supercharged V8-motor. Deze laatste is alleen leverbaar met een lange wielbasis, met achterin tot 1,2 meter beenruimte en super-de-luxe zitplaatsen (Executive Class Comfort-Plus)!

Meer gericht op rijplezier is de Range Rover SVAutobiography Ultimate Dynamic, dankzij een 8 millimeter lagere bodemvrijheid en enorme 22-duimsvelgen. Het interieur getuigt – uiteraard – van de hoogwaardigste materialen en klanten kunnen zelfs lederen zetels bestellen van Poltrona Frau, de Italiaanse fabrikant van luxebanken.

Om dit luxesalon compleet te maken, heeft Land Rover een kleine Zenith-klok in de middenconsole geplaatst. Ook de prijzen zijn exorbitant: reken op 190.966 euro voor de Dynamic en 207.266 euro voor de V8...

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in