Vespa viert zijn 75ste verjaardag met speciale serie

3j geleden

Het beroemde scootermerk Vespa viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Een jubileum dat gevierd wordt zoals het hoort, want het Italiaanse merk gooit er een speciale serie tegenaan. Voorbehouden aan slechts enkele modellen van het gamma gaat het om verzamelaarsobjecten.

 


Net zoals de 2CV symbool staat voor Frankrijk of de Kever voor Duitsland, diept de naam Vespa meteen scènes van het Italiaanse Dolce Vita uit het collectieve geheugen op.

De speciale serie voor de 75ste verjaardag wordt uitsluitend dit jaar verkrijgbaar en louter op de Primavera 50 en 125 cc en de GTS (125 en 300), die nieuwe kleuren zullen krijgen. Specifieke uitrusting voor deze serie zorg voor een speciale look.

Meer specifiek gaat het om een grijs zadel, grijze velgen en een verchroomde achterdrager met een ronde nubucktas in de vorm van de typische reservewielhouder. Deze tas wordt geleverd met een waterdichte hoes. Een kleine kit met enkele geschenken zal ook aan de klant worden aangeboden op het ogenblik van de levering.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in