BMW 4 Reeks en i4: subtiel gerestyled

1w geleden

BMW presenteert mid-career updates voor de 4 Serie Gran Coupé en de elektrische i4, met subtiele esthetische verbeteringen en technologische innovaties voor een optimale rijervaring.

De 4 Serie Gran Coupé en i4 genieten van een discrete restyling, met opgefriste designaccenten om een zekere elegantie te behouden. De updates omvatten een nieuwe radiatorgrille en herontworpen koplampen, evenals bijgewerkte velg- en koetswserkkleuropties. Binnenin krijgen beide modellen verbeteringen op het vlak van comfort en connectiviteit. Het BMW Curved Display biedt een moderne, intuïtieve interface, terwijl nieuwe materialen en afwerkingen het interieur luxueuzer maken.

Verscheidenheid aan aandrijflijnen

De BMW i4 introduceert een nieuwe xDrive40-variant met vierwielaandrijving en breidt daarmee de reeks beschikbare elektrische aandrijflijnen uit. Van de eDrive35 tot de M50 xDrive biedt de i4 vermogens tot 544 pk en een actieradius tot 600 kilometer volgens de WLTP-cyclus. BMW biedt verschillende verbrandingsmotoren, van de 420i met 184 pk tot de M440i xDrive met 374 pk. Deze selectie omvat twee viercilinder-benzinemotoren, één zescilinder-benzinemotor en twee dieselmotoren - één met vier en één met zes cilinders. De zescilinderversies en de 420d profiteren van het 48-voltsysteem. Alle motorconfiguraties worden geleverd met een automatische versnellingsbak met 8 versnellingen. De Beierse fabrikant is van plan om de gerestylede versies van de 4 Serie Gran Coupé en de i4 in juli 2024 op de markt te brengen. Prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in