Er is weer een Rally 4 Porsche in 2023!

1j geleden | Nicolas Morlet

Na een succesvolle eerste editie in 2022 keert de Rally 4 Porsche op 3 en 4 juni terug. Dit grote evenement voor eigenaren, rijders en liefhebbers die het merk uit Stuttgart een warm hart toedragen, belooft opnieuw een groot spektakel te worden.

Net als vorig jaar wordt het zenuwcentrum van de Rally 4 Porsche opgezet in het hart van de stad Hoei, met de omgeving van de Moezelstad als decor voor de verschillende onderdelen van het evenement dat het hele weekend in beslag neemt. De Rally 4 Porsche is gebaseerd op vier luiken: een snelheidsrally, een regelmatigheidsrally, een toeristische rit en een liefdadigheidsrit. Het feestweekend viert de 60ste verjaardag van de 911 en de 75ste verjaardag van Porsche, maar alle voertuigen van het merk zijn welkom, of ze nu met vier, zes, acht of tien cilinders zijn uitgerust, een voor-, midden- of achtermotor hebben, een coupé, een cabrio, een sedan of een SUV zijn, van vroeger tot nu.

Eerste editie was met Jacky Ickx

Yves Matton, voormalig rallydirecteur van de FIA en zelf een fervent Porsche-liefhebber, is het boegbeeld van het evenement en initiatiefnemer van het project: "De eerste editie was in vele opzichten uitzonderlijk. We zijn er toen in geslaagd 170 Porsches en minstens dubbel zoveel Porschisten, hun entourage, de fans van het merk en een van zijn grootste ambassadeurs op wereldvlak, Jacky Ickx, samen te brengen. Maar de timing was niet echt gunstig, in de vroege herfst, midden in een drukke post-covidkalender, slechts enkele weken voor een ander auto-evenement in de regio. Toch bleek het een succes. Weer een bewijs dat België een land van automobilisten is en dat Porsche hen na aan het hart ligt."

Info en contacten: Julien Frère / +32.479.97.28.71 / info@r4p.be

Tags: Sport Porsche
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in