Renault 5 al verkrijgbaar als speciale serie Roland-Garros

1w geleden

Renault biedt nu al een speciale serie van zijn R5 aan ter gelegenheid van de samenwerking met het beroemde tennistoernooi Roland Garros in Parijs. Het model heeft een speciaal kleurenschema en een aantal slimme details aan boord.

Voor het derde jaar op rij is Renault de voorkeurspartner van de French Open. De fabrikant levert tijdens het toernooi 180 voertuigen voor spelers, officials, vips en anderen. Het evenement van 2024 zal vooral in het teken staan van de lancering van de speciale serie Renault 5 E-Tech Roland-Garros. Deze versie krijgt een exclusieve nieuwe kleur, ‘Gris schiste mat’, maar kan ook worden besteld in ‘Blanc nacré’, ‘Bleu nocturne’ en ‘Noir étoilé’. Ze worden allemaal gecombineerd met een chromen daklijn en 18-duimsvelgen in glanzend zwart.

Aan de voet van de voordeur is een Roland-Garros-logo aangebracht in het midden van een 'Croix de Saint-André'-afbeelding, die doet denken aan de architectuur van het stadion. Dit motief is ook terug te vinden aan boord, op de dorpel. Maar de belangrijkste exclusiviteit van de cockpit komt van de speciale bekleding, gemaakt van gerecycleerd materiaal en voorzien van het logo van het toernooi van Parijs. En vooral, de kleikleurige vloermatten, die ook te vinden zijn op de antislipbasis van de inductielader aan de voet van de console.

De elektrische Renault 5 E-Tech Roland-Garros wordt gepresenteerd op een stand tijdens het toernooi, dat dit jaar van 20 mei tot 9 juni loopt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in