Bestuur de Cupra Tavascan XE vanuit uw woonkamer!

1j geleden

Cupra versterkt zijn aanwezigheid in de virtuele wereld via de nieuwste Xbox-game Forza Horizon 5 en geeft je de kans achter het stuur te kruipen van de Cupra Tavascan XE, een 100% elektrische offroadracer.

De Forza Racing-franchise is de officiële gamepartner van Extreme E, het elektrische 4x4-kampioenschap. Forza Racing heeft onlangs de meest authentieke en uitgebreide Horizon-racegame tot nu toe gemaakt.

Extreme E-collectibles

Forza Horizon 5 zal een nieuw publiek laten ervaren waartoe de elektrische offroadversie van de Cupra Tavascan XE in staat is. Spelers kunnen deelnemen aan nieuwe evenementen en uitdagingen om unieke varianten vrij te spelen en Extreme E-collectibles te bemachtigen.

"De virtuele wereld is een snelgroeiende ruimte waar merken spannende evenementen en ervaringen kunnen hosten om te delen," zegt Antonio Labate, Global Director of Strategy, Business Development and Operations bij Cupra.

Forza Horizon 5 is verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10, Steam, Xbox Game Pass en via Xbox Cloud Gaming.

Tags: Insoliet Cupra
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in