Smart #5: Smart neemt verder hoogte

1w geleden

Met zijn modellen #1 en #3 heeft Smart zijn imago als fabrikant van "kleine" auto's al van zich afgeschud, maar wacht maar tot je de volgende #5 ziet! Deze concept die werd onthuld op de Beijing Motor Show geeft een glimp van een echte gezinsauto met alleterreinlooks.

De Smart #5 markeert de intrede van het merk in het segment van de "premium mid-size" SUV's, aldus het merk. De naam lijkt ook het gebruik van alleen oneven nummers te bevestigen, aangezien het gamma momenteel geen #2 of #4 heeft. In afwachting van de productieversie die voor het derde kwartaal van dit jaar is aangekondigd, geeft het concept de richting aan van het toekomstige model: avontuur.  

"Het exterieurdesign onderstreept het avontuurlijke karakter van de Smart Concept #5 met zijn robuuste uiterlijk en unieke technologische en stilistische kenmerken. Met zijn vierkante, rechtopstaande silhouet en kenmerkende daklijnen is het uiterlijk van de Smart Concept #5 zowel een streven naar prestaties als een statement van stijl", luidt het persbericht. Over een paar maanden zullen we zien hoe dit zich op de weg vertaalt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in