Peugeot biedt 8 jaar garantie

2mnd geleden | Laurent Zilli

De Franse fabrikant lanceert de "Allure Care"-dekking, een uitgebreide garantie die acht jaar of 160.000 km geldig is. Dit is de langste garantie ooit aangeboden door een Europese fabrikant. Maar let op...

Deze aankondiging van Peugeot kan als een verrassing komen. In ieder geval is het een verrassing voor degenen die weten dat de autofabrikant, en alle 'ex-PSA' zustermerken, momenteel kampen met een plaag van defecten aan de 1.2 PureTech-benzinemotor. Is het om zijn imago te verbeteren dat de Leeuw heeft besloten om zo'n lange bescherming aan te bieden? Misschien, maar we moeten ons enthousiasme temperen. De motor in kwestie maakt er geen deel van uit.

e-3008

Want de eerste auto die van deze acht jaar of 160.000 km garantie profiteert, is de gloednieuwe Peugeot e-3008. Ja, de elektrische versie. Maar alles is gedekt, inclusief de batterij (dit was al het geval), de motor, de boordlader, enz. Om deze garantie niet te verliezen, hebben eigenaren slechts één verplichting: elke twee jaar of 25.000 km naar het officiële Peugeot-netwerk gaan voor onderhoud.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in