Opgelet Volkswagen-fans: de GTI Meeting is terug van weggeweest!

11mnd geleden | Nicolas Morlet

De jaarlijkse bijeenkomst van Europese Volkswagen-fans - met name Golf GTI-fans - voor de Covid-crisis, in Wörthersee, Oostenrijk, keert niet terug. Dat hebben de plaatselijke autoriteiten besloten. Maar Volkswagen past er een mouw aan en heeft besloten het heft in eigen handen te nemen en zal de bijeenkomst in Wolfsburg, de geboorteplaats van het merk, organiseren.

"GTI Coming Home": met deze slogan kondigde Volkswagen de terugkeer van de GTI-bijeenkomst in 2024 aan. De gigantische bijeenkomst, die vroeger tot 100.000 bezoekers trok, zal echter de bergen en de oevers van de Wörthersee verlaten voor de meer industriële omgeving van het hoofdkantoor van het merk in Wolfsburg. Na drie jaar van afgelastingen wegens de pandemie wilden de Oostenrijkse autoriteiten van de gemeente Maria Wörth de auto's met de drie emblematische letters niet zien terugkeren.

"Volkswagen hecht veel belang aan de gemeenschap van GTI-liefhebbers en daarom willen we deze momenten bijzonder graag met hen delen", verklaart Imelda Labbé, lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor Sales, Marketing en Aftersales bij Volkswagen Passenger Cars.

Een warm welkom

Naast de GTI-tentoonstellingen biedt de meeting bezoekers shows, clubbijeenkomsten, evenementen en vele andere verrassingen in ruimtes en infrastructuren die perfect zijn aangepast aan de ontvangst van een groot aantal bezoekers en hun voertuigen, met name dankzij het "themapark" van het merk, Autostadt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in