De toekomstige elektrische Jeep lekte maanden eerder uit dan gepland

3mnd geleden | Laurent Zilli

Minder dan een week na de officiële publicatie van een teaser is de Jeep Wagoneer S in vol ornaat op het web verschenen na een foutje. "Mijn muis gleed uit, baas!”

Het was een mooie teaser, met diepe muziek, een volle stem die in het Engels dingen zei als "beauty, speed" etc., beelden van weidse vlaktes en wilde dieren, en een paar sneak previews van de Jeep Wagoneer S, de nieuwe topper van Jeep, 100% elektrisch en afgtoeterd op zo'n 600 pk. Alles stond in stelling om de spanning tot een crescendo op te bouwen. En toen klikte iemand van de socialenetwerkafdeling  per ongeluk op 'publiceren'...

Prachtig beest

Dit is precies hoe deze Wagoneer S eruitziet. Het eerste dat opvalt is dat hij heel dicht bij het concept uit 2022 blijft, met een afgeknotte achterkant die enige invloed van de Range Rover Velar laat zien. Je kunt ook zien dat de achterruit wordt overspannen door een royale dakspoiler, wat erop wijst dat er wat aerodynamisch werk is verricht om de geclaimde 600 kilometer actieradius te halen. Of misschien zijn het de prestaties, want dit prachtige beest doet 0-100 km/u in 3,5 seconden. Kortom, ik wil graag de onhandige kerel bedanken die deze beelden heeft 'vrijgegeven' en die nu misschien zijn spullen in een doos aan het verzamelen is.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in