Coyote nu beschikbaar op Android Auto

2j geleden

De Europese leider in geconnecteerde rij-assistentie kondigt aan dat zijn applicatie nu ook op Android Auto werkt. Daardoor kan het gebruikt worden op het multimediascherm van auto’s.

 

De Coyote-applicatie, ondertussen al meer dan 5 miljoen keer gedownload, is nu geïntegreerd in Android Auto en gebruikers kunnen hem dus rechtstreeks vanuit de voertuiginterface bedienen. De app omvat waarschuwingen in real time, gebaseerd op een gemeenschap van 5 miljoen leden in Europa om gevaren op de weg te signaleren, wijzigende snelheidsbeperkingen door te geven en intelligent te navigeren. De route wordt dan herberekend op basis van de meest actuele verkeerssituatie.

Coyote maakt gebruik van 3D-voorstellingen op zijn kaarten en zorgt er met Lane Assist voor dat u nooit een afrit mist. Om deze nieuwe functie te vieren, biedt Coyote toegang tot de nieuwe applicatie aan al zijn Android-klanten tot 15 juli 2021. Daarna zal een abonnement op het Extend-pakket, tegen de prijs van 10,99 euro per maand, nodig zijn om te blijven profiteren van alle voordelen van deze dienst op Android Auto.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in