Lamborghini Urus SE, de hybride super-SUV

1w geleden

De Lamborghini Urus SE is de hybride versie van de SUV van het Italiaanse merk. Een hybride kuur geeft hem 800 pk. De fabrikant maakt van de gelegenheid gebruik om hem een nieuw uiterlijk te geven.

De Lamborghini Urus SE wordt aangedreven door een oplaadbaar hybridesysteem en ontwikkelt een gecombineerd vermogen van 800 pk. Dit wordt mogelijk gemaakt door een 612 pk sterke 4 liter-V8-twinturbo-verbrandingsmotor gekoppeld aan een 189 pk sterke elektromotor, waardoor de SUV in slechts 3,4 seconden de 100 km/u bereikt. De topsnelheid bedraagt 312 km/u. Deze uitzonderlijke prestaties maken de Urus SE tot een van de snelste SUV's op de markt. De 25,9kWh-batterij geeft hem een bereik van 60 kilometer in 100% elektrische modus.

Nieuw design

Deze Lamborghini onderscheidt zich ook door een vernieuwd interieur en exterieur. Dynamische lijnen, opnieuw ontworpen LED-koplampen en een herzien radiatorrooster geven de SUV een nieuwe look die moderner en minder gespannen is dan eerdere versies. Binnenin zorgen een groter 12,3 duim groot infotainmentscherm, hoogwaardige materialen en premium afwerkingen voor het nodige comfort voor zowel bestuurder als passagiers.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in