De Peugeot 9X8 in Le Mans op de plank

1j geleden | Laurent Zilli

We zullen tot volgend jaar juni moeten wachten om erachter te komen of Peugeot met de hypercar 9X8 opnieuw de 24 uur van Le Mans kan winnen. Deze Lego-versie, te koop vanaf 1 mei, supportert alvast mee vanop de boekenplank.

De grootste speelgoedfabrikant ter wereld heeft er een handje van weg om nieuwe voertuigen aan zijn collecties toe te voegen. Een paar weken geleden vertelden we u over de originele Land Rover Defender, toegevoegd aan de Icons-collectie. Deze keer vinden we in de Lego Technic catalogus de reproductie van de Peugeot 9X8.

1.775 stuks

Het bouwpakket bestaat uit meer dan 1.700 onderdelen, en de ontwerpers hebben veel aandacht besteed aan de details. De hybride V6-motor, de "elytra"-deuropening, de aerodynamische hulpstukken en zelfs de fluorescerende gele accenten die 's nachts oplichten... alles is aanwezig. Eenmaal in elkaar gezet is deze Lego-Peugeot 50 centimeter lang, 22 centimeter breed en 13 centimeter hoog. Een mooi stuk om op een plank te zetten. De kit is vanaf 1 mei te koop, op de Lego-website of in de Lego Store. De prijs bedraagt 199 euro.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in