Cristiano Ronaldo verkoopt zijn hyperexclusieve Bugatti om een verrassende reden

5mnd geleden | Nicolas Morlet

Cristiano Ronaldo is een echte autoliefhebber. En dankzij zijn kolossale fortuin kan hij zich de mooiste juwelen op wielen van deze wereld veroorloven. Waaronder een van de tien Bugatti Centodieci’s. Een auto waar hij nu afstand van doet. En de reden die hij daarvoor opgeeft kan verrassend lijken...

In 2020 kocht Cristiano Ronaldo een Bugatti Centodieci, een zeer exclusief model waarvan er wereldwijd slechts tien exemplaren zijn gemaakt. Het wordt de nieuwste aanwinst in zijn garage, die al zo'n dertig modellen telt, en maakt hem meer dan 11,5 miljoen euro lichter, inclusief belastingen. De auto draagt ook het nummer 7 van 10 in totaal, het geluksgetal van de ster.

Ecologische referenties

En het is niet vanwege ruimtegebrek of vermoeidheid dat de spits er vanaf wil, maar omdat hij te veel brandstof verbruikt! Dat is tenminste de reden die hij opgaf. Het is waar dat het gehomologeerde gemiddelde van 21,5 liter - in werkelijkheid waarschijnlijk veel meer - genoeg is om de bankrekening van de gemiddelde persoon te laten zweten. Maar niet als je verwacht dit jaar bijna 250 miljoen euro te verdienen!

Als we de Spaanse pers mogen geloven, heeft CR7 besloten om afstand te doen van zijn Bugatti uit verantwoordelijkheidsgevoel voor het milieu. Verrassend, gezien de voorliefde van de speler voor allerlei gemotoriseerde voertuigen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in