Win toegangskaarten voor de Automotive eMotion Summit 2024!

2mnd geleden

De Automotive eMotion Summit, georganiseerd door Febiac en bedoeld voor professionals, opent zijn deuren van 20 tot 22 februari. Bent u een user chooser en staat u op het punt uw bedrijfswagen te vervangen ? Dan zou dit evenement ook interessant voor u kunnen zijn.

In plaats van het traditionele Autosalon in januari te houden, heeft Febiac de Automotive eMotion Summit opgezet. Een beurs op een meer menselijke schaal waar al zo'n dertig merken aan hebben toegezegd om deel te nemen, en die ook de kans zal bieden om sommige modellen als Belgische primeur te ontdekken. Onder hen de BMW i5 Touring, de elektrische Ford Explorer, de Polestar 4 sedan of de Chinese bestelwagen Maxus eDeliver7.

Daarnaast is er een volledig programma van conferenties over de mobiliteit van morgen, de elektrische transitie en innovatieve leasingoplossingen, gepresenteerd door experts in hun vakgebied.

Win 15x 2 toegangskaarten voor 21 en 22 februari

Bent u een user chooser en staat u op het punt uw bedrijfswagen te veranderen? Dan zou dit evenement ook interessant voor u kunnen zijn. Daarom bieden we, in samenwerking met Febiac, 15x 2 kaarten aan voor 21 of 22 februari (naar keuze). Hoe kunt u ze winnen? Heel eenvoudig, in 3 stappen.

1.     Als u het nog niet gedaan heeft, abonneer u dan op de Auto Trends nieuwsbrief door hier te klikken.

2.     ‘Like’ onze social media kanalen, door op de volgende links te klikken: Facebook Auto Trends Magazine, Instagram Auto Trends Magazine, Auto Trends TV op YouTube.

3.     Zodra dit gedaan is, stuur dan een deelname e-mail naar : maxime.pasture@autotrends.be met het antwoord op de volgende open vraag: waar vindt de Automotive eMotion Summit plaats?

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in