Was jij betrokken bij het ontwerp van dit op til staand model?

9mnd geleden | Maxime Pasture

De Cupra DarkRebel is een 100% digitale conceptauto, gemaakt in de metaverse. Maar binnenkort wordt er een echte, fysieke versie gepresenteerd, beïnvloed door 270.000 configuraties over de hele wereld!

De elektrische sportauto Cupra DarkRebel werd in april voor het eerst digitaal gepresenteerd, toen het Spaanse merk (voorheen de sportdivisie van Seat) het model Tavascan onthulde. Cupra creëerde deze conceptauto in het metaversum zodat zoveel mogelijk fans van het merk de DarkRebel van hun dromen konden configureren (design, kleuren, texturen, enz.).

270.000 configuraties

Cupra laat ons vandaag weten dat meer dan 270.000 mensen de 'hyperconfigurator' hebben bezocht om de DarkRebel te personaliseren. 74% van de makers hebben de auto via hun smartphone geconfigureerd. Het zal geen verrassing zijn dat de meeste configuraties afkomstig zijn uit Spanje, het thuisland van Cupra, gevolgd door Duitsland. Voor België zijn er geen cijfers bekendgemaakt, maar misschien ben jij een van de makers?

In ieder geval heeft Cupra aangekondigd dat deze 270.000 configuraties van invloed zullen zijn op de kant-en-klare DarkRebel, die begin september op het autosalon van München aan het grote publiek wordt gepresenteerd.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in