Renault Megane E-Tech 100% electric - Dunne batterijen voor een licht gewicht

1j geleden

Om het blijvende succes van de naam Megane te verzekeren, focust Renault op technologie. De batterij van de Megane E-Tech 100% electric is de dunste op de markt en maakt het daardoor mogelijk een compact uiterlijk met een praktisch ruim interieur te verzoenen.

Dit technische onderdeel, toegevoegd aan de architectuur met voorwielaandrijving, maakt de Renault Megane E-Tech 100% electric ook een lichtgewichtauto in zijn categorie. En zoals we weten wekt lichtheid vaak een immens stuurplezier op.

Tot 470 km bereik

Er staan twee motoren en twee batterijcapaciteiten ter beschikking: een motor van 130 pk met een batterij van 40 kWh die een actieradius van 300 km biedt en een motor van 218 pk met een batterij van 60 kWh die een actieradius tot 450 km mogelijk maakt. Voor zakelijke rijders is er ook de versie “Extended Range”, met 130 pk en een accu van 60 kWh, die een actieradius tot 470 km biedt.

300 km terugwinnen in 30 minuten

Afhankelijk van de versie is de Renault Megane E-Tech 100% electric compatibel met oplaadinfrastructuur die een gelijkstroom tot 130 kW levert, wat volstaat om in 30 minuten tot 300 km actieradius terug te winnen. Bij wisselstroom kan een openbaar laadstation (driefasig) tot 160 km in 1 uur recupereren.

Lees meer over de Renault Megane E-Tech 100% electric door hier te klikken.

(PARTNER CONTENT)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in