De lang verloren sedan keert na tien jaar afwezigheid terug naar Europa

2w geleden

Karma Automotive maakt zich op voor de lancering van de Karma Revero in Europa. Deze grote elektrische sedan met range extender is niet helemaal onbekend voor ons, want tot 2012 werd hij in Europa al op de markt gebracht onder de naam Fisker Karma.

Karma Automotive ontstond toen de Chinese groep Wangxiang de rechten op de Fisker Karma kocht nadat het bedrijf van Henrik Fisker in 2012 failliet ging. Ja, dezelfde Henrik Fisker die in 2016 Fisker INC. lanceerde en nu de elektrische SUV Ocean op de markt brengt.
Sindsdien is de Karma uitgebreid bijgewerkt, en het is de derde generatie (of eigenlijk de derde grondige facelift) die in mei op "geselecteerde Europese markten" zal verschijnen. Het bedrijf wil zich nu positioneren in het luxesegment en beweert veel werk te hebben gemaakt van de kwaliteit van zijn producten. Meervoud? Ja, want deze plug-inhybride sedan krijgt volgend jaar gezelschap van zijn 100% elektrische variant, de Gyesera, en van een coupé met de naam Kaveya.

Noch de fabrikant, noch zijn importeur, de Nederlandse Kroymans-groep, heeft al technische gegevens vrijgegeven... noch een prijs.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in