De eerste elektrische SUV van het KGM-tijdperk

2mnd geleden

De Torres EVX is het eerste elektrische model van KGM, de nieuwe naam voor SsangYong. Met zijn opvallende design en vele praktische eigenschappen maakt hij kans op een voorkeursplek op de elektrische SUV-markt...

De Torres EVX, KGM's eerste 100% elektrische model na de overname van SsangYong, is een SUV ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse markt. De EVX-versie is gebaseerd op de karakteristieke vorm van de Torres met verbrandingsmotor en is een milieuvriendelijke oplossing dankzij de elektrische aandrijving en het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen in het interieur. De Torres EVX behoudt een robuust, assertief exterieurdesign. Met horizontale LED-dagrijverlichting en een imposant silhouet blijft hij trouw aan het offroadimago van het merk, terwijl het tegelijkertijd zijn Koreaanse identiteit weerspiegelt.

Comfort voor alle terreinen én het dagelijks gebruik

De Torres EVX valt op door zijn intelligente benutting van de ruimte en biedt passagiers veel comfort dankzij een ruime, verstelbare tweede zitrij. Hij komt ook tegemoet aan de pakeisen van avonturiers, met een royale inhoud van 703 liter, uitbreidbaar tot 839 liter. Voor de bestuurder biedt een dubbel scherm van 12,3 duim alle benodigde informatie, terwijl conventionele rijhulpmiddelen voor een veilige en plezierige rijervaring zorgen. Met een trekvermogen van 1.500 kilo bewijst deze SUV bovendien zijn veelzijdigheid voor aanvullende transportbehoeften. Met een lengte van 4,71 meter zit de Torres EVX ideaal tussen het C- en D-segment van SUV's in. Met deze afmetingen biedt hij voor gezinnen de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Betaalbare elektrische auto

Met de beproefde batterijtechnologie van BYD biedt de Torres driefasig opladen, snelle oplaadtijden en V2L-functionaliteit waarmee je externe apparaten en accessoires kan gebruiken door ze aan te sluiten op de batterij van het voertuig.
De EVX zet KGM op de kaart als democratische aanbieder van elektromobiliteit en maakt elektrische voertuigen toegankelijk voor zowel particuliere klanten (met een instapprijs van minder dan 40.000 euro inclusief btw) als wagenparken. Deze voertuigen komen in aanmerking voor de overheidsbonus van € 5.000 in Vlaanderen, wat een extra stimulans is voor de overstap naar elektrische mobiliteit. De Torres EVX is het eerste betaalbare elektrische voertuig en de voorloper van de KR10, een nieuwe elektrische SUV die onder de Torres EVX zal plaatsnemen en in 2025 in productie gaat.

10 jaar garantie

Met een autonomie tot 462 kilometer (volgens de WLTP-normen) dankzij een 73,4kWh-batterij staat de Torres EVX voor complexloos dagelijks rijden. KGM gaat zelfs nog een stap verder door een garantie van 10 jaar of tot 1 miljoen kilometer op de accu te bieden, waardoor de betrouwbaarheid van deze elektrische SUV ook op lange termijn gegarandeerd is!
Kortom, de Torres EVX is een ideale metgezel voor dagelijkse ritten, waarbij hij prestaties en comfort verzoent.

PARTNER CONTENT

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in