Fnac zet Citroën AMI in zijn etalages

2j geleden | Nicolas Morlet

Als Fnac-klant kunt u nu ook een auto kopen naast de nieuwste Macbook of een best-of van The Beatles. De multimediaketen heeft een partnerschap gesloten met Citroën voor de verkoop van zijn kleine AMI.

 

De nieuwste aanwinst van Fnac wordt misschien minder opzienbarend als u bedenkt dat de elektronicaketen al actief is op het gebied van alternatieve mobiliteit met in zijn assortiment hoverboards, scooters en elektrische fietsen. En daar wordt dus nu nog een aardigheidje aan toegevoegd: de Citroën AMI.

Deze kleine kubus op wielen wordt beschouwd als een minivierwieler, waardoor hij in ons landje toegankelijk is vanaf 16 jaar. Zijn kleine batterij van 5,5 KWh, zijn supercompacte silhouet (2,49 meter lang) en zijn vederlichtheid maken er een praktische en efficiënte stadsoplossing. Zijn actieradius bedraagt 75 kilometer.

De kleine Franse auto is al te zien in de Fnac City 2, Fnac Toison d'Or, Fnac Luik en Fnac Gent. Hij kan direct ter plaatse of op fnac.be worden besteld vanaf 7.290 euro inclusief btw.

Damien Martin-Cocher, CEO Citroën Belux, licht toe: "Wij zijn erg blij om deze samenwerking met Fnac aan te kondigen - wij delen de cultuur van innovatie en het zal een plezier zijn om AMI in de winkels te introduceren, bij een klantengroep die het niet altijd gewend is om naar ons netwerk te komen."

Voor traditionele klanten vermelden we nog dat de stadsauto ook gewoon bij de Citroën-dealers staat.

 

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in