Citroën C3 Aircross haalt frisse neus

3j geleden

De compacte SUV van Citroën krijgt een nieuwe look met een voorkant die de moderne stijl van het merk uitdraagt. Daarnaast werd het comfort verhoogd en zijn er extra personalisatiemogelijkheden.

LED-koplampen en een vrij massieve chromen grille, ver moet u niet zoeken om de grootste wijziging aan de Citroën C3 Aircross te vinden. Esthetisch verandert de facelift voor de rest weinig, behalve dat de SUV drie nieuwe carrosseriekleuren krijgt.

In totaal zijn 43 kleurencombinaties (carrosserie, details en dak) mogelijk, terwijl nieuwe 16- en 17-duimsvelgen beschikbaar zijn. Voortbouwend op zijn reputatie van uitgesproken comfort, neemt Citroën de Advanced Comfort-stoelen over die hun intrede deden op de C5 Aircross en de C4. De dikkere zitting daarvan leveren, samen met een bredere rugleuning, meer welbehagen op voor de inzittenden.

Ook vernieuwd: het dashboard met een nieuw centraal aanraakscherm dat tot 9 duim groot kan zijn. De C3 Aircross zit boordevol nieuwe rijsnufjes, zoals een head-updisplay en een achteruitrijcamera die een 180°-zicht geeft op de achterkant van de auto. De benzine- en dieselmotoren blijven ongewijzigd. Ze ontwikkelen 110 tot 130 pk.

Tags: Citroën

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in