Een PHEV-versie voor de nieuwe VW California

3w geleden

De VW California heeft een facelift gekregen, met de toevoeging van een PHEV-versie en twee schuifdeuren. Hij is ook praktischer geworden.

De Volkswagen California, die gebaseerd is op de Multivan, geniet nu van meer ruimte en is 27 centimeter langer, tot 5,17 meter precies. Het comfort is ook verbeterd en de California is beter uitgerust op het gebied van bestuurdersassistentie. Maar het nieuwe kenmerk van deze nieuwe generatie zijn de twee schuifdeuren. De kant van de bestelwagen waar de keuken zich bevindt, is niet langer gesloten. De tweede zijdeur biedt een betere toegang tot de keuken en de kastjes. Als optie kun je ook een luifel installeren en een nieuwe dimensie toevoegen aan je huis op wielen door een overdekte veranda toe te voegen.

Behoorlijke actieradius

Hij lijkt misschien ongeschikt voor lange reizen, maar de nieuwe California is uitgerust met een 245 pk sterke oplaadbare hybride motor (1.4 TSI) en heeft een volledig elektrische actieradius van 100 kilometer. Er is ook een 150pk-dieselversie (2.0 TDI) en een 204pk-benzineversie (TSI) verkrijgbaar. Er zijn drie afwerkingen: Beach, Ocean en Coast. Het instapmodel Beach biedt vijf of zes zitplaatsen, maar heeft minder kampeeruitrusting. De Coast-versie daarentegen is het topmodel, met een grotere watertank van 28 liter. De eerste leveringen zijn gepland voor de tweede helft van het jaar.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in