Autoworld zet de drie belangrijkste Volkswagens in de kijker

3j geleden

De tentoonstelling "Volkswagen Milestones" richt de schijnwerpers op de drie grootste coryfeeën uit de geschiedenis van het merk: de Kever, de Golf en de gloednieuwe elektrische ID.3 die enkele maanden geleden werd gelanceerd.

Het is een traditie voor Autoworld dat het zijn tentoonstelling in februari en maart rond één facet van de Volkswagen Kever wijdt. In het kader van de Love Bugs Parade die zich linkt aan Valentijnsdag.

De pandemie heeft die plannen in de war geschopt. Het museum heeft daarom, in samenwerking met Volkswagen, besloten drie iconische modellen van het merk een podium te geven: de Kever, de Golf en de ID.3. Elk van deze modellen weerspiegelt een welomlijnd tijdperk en markeert telkens een radicale verandering ten opzichte van het vorige. Zowel in onze levensstijl als in de evolutie van de automobielindustrie: nieuwe consumptievormen en gewoontes, een groeiende bewustwording, zowel op politiek, economisch als maatschappelijk vlak, leerden ons telkens op een andere manier naar de wereld kijken.

"Volkswagen Milestones" zal verschillende voorbeelden van deze drie scharniermodellen in hun context laten zien. Een tentoonstelling die u niet mag missen, van 29/01 tot 28/03. Meer info: www.autoworld.be

Tags: Volkswagen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in