Actu  Rolls-Royce

Nieuwe versies

Rolls-Royce restaureert twee unieke modellen

1mnd geleden | Laurent Zilli
Deze racebeesten, gebouwd in respectievelijk 2001 en 2002, hebben de wedstrijden gewonnen waarvoor ze waren ontworpen: ze zijn winnaars van de 'Newton's Apple'-trofee.
Insoliet

2.500 dollar per stuk bij Rolls-Royce, vergeleken met 160 dollar bij BMW!

3mnd geleden | Laurent Zilli
Niet alle Rolls-Royce-eigenaren zijn financieel roekeloos. Het bewijs hiervoor wordt geleverd door de man wiens Wraith een probleem had met elektrische contacten...
Nieuwe auto’s

Rolls-Royce Droptail "La Rose Noire", een van vier

8mnd geleden | Laurent Zilli
Van de vele spectaculaire auto's die tijdens de Monterey Car Week zijn onthuld, is deze Rolls-Royce, die op verzoek van een paar klanten op maat is gebouwd en een waarde heeft van... 25 miljoen euro, zeker niet de minst bijzondere.
Nieuwe versies

Rolls-Royce brengt een laatste eerbetoon aan de V12

1j geleden | Laurent Zilli
Met de Wraith Black Arrow kondigt Rolls-Royce het einde van zijn tijdperk van verbrandingsmotoren aan. In stijl, want dit model roept geschiedenis op.
Nieuwe auto’s

Rolls-Royce gaat volledig elektrisch, ruim voor de Europese deadline

1j geleden | Nicolas Morlet
Na een commercieel recordjaar en met een eerste model zonder uitlaat in de startblokken, doet Rolls-Royce een verrassende aankondiging: al zijn toekomstige modellen zullen elektrisch zijn!
Nieuwe auto’s

"Onze klanten houden van een auto die 500.000 euro kost”

1j geleden | Frédéric De Backer
De baas van Rolls-Royce vertelt over het commerciële succes van zijn merk.
Nieuwe auto’s

Dit is de eerste elektrische Rolls-Royce!

1j geleden | Frédéric De Backer
Voor het eerst in zijn geschiedenis zal Rolls-Royce een 100% elektrisch model produceren. Het is het hoogtepunt van 120 jaar geschiedenis, sinds Charles Rolls, medeoprichter van het iconische merk, in 1900 zelf elektrisch reed en een mooie toekomst...
Nieuwe auto’s

De indrukwekkende cijfers van de eerste elektrische Rolls-Royce

1j geleden | Maxime Pasture
De Spectre, het eerste 100% elektrische model van Rolls-Royce, wordt doorontwikkeld in het zuiden van Frankrijk. Het luxemerk neemt de gelegenheid te baat om enkele zeer interessante nieuwe cijfers te onthullen.
Autotests

Luxetestrit: de Rolls-Royce voor “bad boys”

1j geleden
De "Black Badge" belichaamt de donkere kant van het prestigieuze en conservatieve Britse bedrijf Rolls-Royce. De modellen zijn qua vorm en inhoud opnieuw ontworpen om de rijke kwajongens aan te spreken, maar met behoud van alle charme van de luxueuze...
Nieuwe versies

Nieuwe mascotte voor Rolls-Royce

2j geleden
Het Britse edelmerk Rolls-Royce, symbool van luxe en levenskunst met een zeker prijskaartje, geeft zichzelf een nieuwe "Spirit of Ecstasy" cadeau, om zich voor te bereiden op een geëlektrificeerde toekomst.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in