60 kaarsjes voor Renault 4

3j geleden

Het jaar 2021 markeert de 60ste verjaardag van de Renault 4. Een waar succesverhaal, met meer dan 8 miljoen verkochte eenheden in meer dan 100 landen gedurende meer dan 30 jaar. Nog veel meer dan een auto, is de 4 een waar icoon.

Lockdownmaatregelen of niet, verjaardagsvieringen zullen een vast onderdeel van het jaar zijn. Met een hoofdrol voor de sociale netwerken. Voor de 60ste verjaardag van de Renault 4 is er een officieel programma met veel evenementen, telkens op de vierde en de veertiende van de maand. Op de sociale media zal exclusieve inhoud verschijnen. Door fans en voor fans, zoals verhalen van verzamelaars en beroemdheden.

De 4, die van 1961 tot 1992 werd geproduceerd, is een van die populaire modellen die veel mensen voor het eerst liet kennismaken met de auto. Aangedreven door een motor van 4 fiscale pk (vandaar de naam), kon het kleine Franse autootje vier personen en hun bagage vervoeren. Eenvoudig, betrouwbaar en praktisch. Vandaag de dag is de 4 een begeerd verzamelobject geworden.

Tags: Renault

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in