Belgian Bike Weekend 22 en 23 april

1j geleden

Het Belgian Bike Weekend belooft een niet te missen evenement te worden aan het begin van het motorseizoen.

Op 22 en 23 april kun je in de Oktoberhallen in Wieze een groot aantal modellen van alle grote merken bekijken en uitproberen (Honda, Yamaha, Kawasaki, BMW, Harley Davidson, Zero, CF Moto, Voge, Royal Enfield, Moto Morini, Triumph...).

De motoren worden gedurende een twintigtal minuten getest op een parcours in de omgeving van Wieze. Zo krijg je een idee van het potentieel van de motorfiets die je test. De wegmotoren worden getest op een een klassieke omloop, terwijl de trails en adventure motoren op onverharde wegen worden gereden. De Bikers’ market zal dan weer gewijd zijn aan uitrusting en accessoires met een groot aantal producten tegen democratische prijzen. Maar ook een professionele check-up van uw motor, een kennismaking met offroadrijden in een speciaal uitgeruste ruimte en een motorrit ten voordele van de Nicky Hayden Foundation staan op het programma.

Wanneer en waar? Zaterdag 22 en zondag 23 april 2023, van 10 tot 18 uur in de Oktoberhallen in Wieze aan de Schrovestraat 22A 9280 Lebbeke.

Info op www.belgianbikeweekend.be 

(PSA)

Tags: Motos-Bikes
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in