Jeep viert 80 jaar met speciale serie

3j geleden

In 2021 is het 80 jaar geleden dat Jeep op de markt kwam. In Europa zullen speciale evenementen die verjaardag het hele jaar door opluisteren. De eerste vond gisteren plaats. In een digitale persconferentie onthulde het merk nieuwe 80th Anniversary-modellen.

De Jeep-legende begon in 1941 met de legendarische Willys MB - het allereerste in serie geproduceerde 4x4-voertuig. Een rist nakomelingen heeft in de daaropvolgende decennia het merk een reputatie van uithoudingsvermogen en uitmuntendheid in het terrein geschonken.

Voor zijn 80ste verjaardag lanceert het merk een speciale "80th Anniversary"-serie op de Renegade, Compass, Wrangler en Gladiator. Zo’n "80th Anniversary" is telkens gebaseerd op de bestverkochte variant en krijgt unieke trekjes en uitrusting mee. Eerst in rij is de Renegade. Hij is nu al verkrijgbaar bij de dealer. De Compass, Wrangler en Gladiator "80th Anniversary" volgen in het voorjaar.

De eigen stijl bestaat uit 80th Anniversary-badges in Granite Crystal, stoelen bekleed met stof (voorzien van diamanttextuur, wolfraamstiksels en 80th Anniversary-logo), glanzend zwarte interieurelementen en logolabels op stoelen en vloermatten. Speciale lichtmetalen velgen konden natuurlijk niet ontbreken. Afhankelijk van het model krijgt het infotainmentsystem een aanraakscherm van 8,4 tot 10,1 duim.

Ter gelegenheid van het jubileum lanceert het merk "Jeep Wave". Dit nieuwe programma biedt eigenaars exclusieve diensten en speciale voordelen aan. Het programma start vanaf september op de speciale serie en op alle Jeep-auto's aangekocht in 2021. Het omvat de eerste twee geplande onderhoudsbeurten (binnen 24 maanden na aankoop), voltijdse pechhulp en voorkeurstoegang tot merkevenementen en partnerships.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in