Rijd met je eigen auto op Francorchamps!

7mnd geleden

Neem een abonnement op Auto Trends en krijg je de kans om zelf op het circuit van Spa Francorchamps te rijden.

De "Public Driving Experience" is een ontdekkingstocht op het circuit, aan het stuur van je eigen wagen, exclusief voor amateurs. Het is een niet-competitieve ervaring (geen chrono’s), met de nadruk op het samenzijn en het respect voor alle deelnemers, ongeacht hun niveau. De veiligheidsdienst van het circuit en de baanstewards zorgen ervoor dat deze 'gentleman'-mentaliteit wordt gerespecteerd. Op dinsdag 19 september kan je vanuit je eigen auto-interieur het mythische bochtentracé van het mooiste circuit ter wereld beleven, recht in het hart van de legendarische Ardeense roetsjbaan.

Interesse in de Spa-Francorchamps Public Driving Experience?

1) Neem een abonnement van drie jaar op het magazine Auto Trends (30 nummers) door 279 euro over te maken op rekening BE92 1030 6818 6523 op naam van Moovic (abonnementswaarde 75 euro en waarde rijervaring 349 euro incl. btw)*.
2) Vermeld je voor- en achternaam in de bankcommunicatie.
3) Stuur een e-mail naar stephane@autotrends.be met "Abonnement Auto Trends special Spa-Francorchamps" in de onderwerpregel. Vermeld je achternaam, voornaam en adres.

*Aanbieding alleen geldig voor dinsdag 19 september, pakket A (vier runs van 25 minuten om 9.00 uur, 10.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur met je eigen auto).

Tags: Autotrends
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in