MG ZS: nu ook als benzine

1j geleden | Nicolas Morlet

Terwijl alle fabrikanten dezelfde richting uitgaan, met als doel hun hele gamma te elektrificeren, gaat MG de tegenovergestelde richting uit: de fabrikant presenteert twee nieuwe benzinemotoren voor zijn compacte SUV ZS.

MG maakt er geen geheim van: het belangrijkste argument van deze benzineversies zal de prijs zijn. De goedkoopste MG ZS zal verkrijgbaar zijn vanaf 18.485 euro, dat is ongeveer de helft van de prijs van een elektrische ZS EV. Voor deze prijs krijgen de klanten een 106 pk sterke 1,5-litermotor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Voor 3.500 euro meer zal het mogelijk zijn te opteren voor een modernere en gespierdere 1.0-turbo van 111 pk die op vraag van de klant kan worden gekoppeld aan een automatische versnellingsbak (6 versnellingen) (+1.500 euro).

Afgezien van de zwarte grille aan de voorzijde verschilt de ZS-benzineversie amper van zijn elektrische tegenhanger; hij heeft nog steeds een praktische kofferbak van 448 liter, Android Auto en Apple CarPlay en een panoramisch zonnedak. MG vestigt ook de aandacht op de garantie van 7 jaar of 150.000 kilometer die op al zijn modellen wordt aangeboden. De eerste modellen worden in oktober geleverd.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in