Actu  Mitsubishi

Nieuwe auto’s

Mitsubishi maakt comeback in Europa

1j geleden | Frédéric De Backer
Na de eerdere aankondiging van een terugtrekking uit het oude continent, is de Japanse fabrikant toch terug met zijn nieuwe generatie Outlander.
Nieuwe auto’s

Mitsubishi is terug met de ASX... en die ken je ergens van

1j geleden | Nicolas Morlet
Twee jaar: dat is hoe lang het Mitsubishi kostte om... een Renault Captur te rebadgen! Terwijl het merk medio 2020 zijn vertrek uit Europa aankondigde, keert het nu terug met een tweede generatie ASX, maar die kan niet verrassen.
Nieuwe auto’s

Grote ambities voor de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi

2j geleden | Nicolas Morlet
Renault en zijn alliantiepartners, Nissan en Mitsubishi, hebben hun plannen voor het lopende decennium bekendgemaakt. Tussen nu en 2030 zullen ze niet minder dan 35 nieuwe modellen lanceren. De meeste zijn - uiteraard - elektrisch.
Nieuwe versies

Deze Mitsubishi L200 doet dromen

2j geleden
In Duitsland kan u een L200-pick-up bestellen met een grote opblaasbare tent op het dak. Hoe u avontuurlijk kamperen in het Japans zegt? Zo dus.
Mitsubishi

Renault houdt Mitsubishi aan boord in Europa

3j geleden | Nicolas Morlet
Mitsubishi keert op zijn stappen terug. De fabrikant trekt zijn eerdere besluit om Europa te verlaten weer in. Vandaag kondigde het aan dat er binnen twee jaar nieuwe modellen komen...
Mitsubishi

Keert Mitsubishi terug naar Europa?

3j geleden
Als we de Financial Times mogen geloven, dan oefenen Renault en Nissan druk uit op Mitsubishi om terug te keren naar de Europese markt. In de weegschaal liggen synergieën met de Franse vestigingen van de groep.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in