Gereedschapskist van 10.000 euro

3j geleden

Met reservelampjes, nieuwe bougies, gereedschap, een riem en een anti-lekspray is deze gereedschapskist niet echt bijzonder, behalve dan dat hij uit een Ferrari F40 komt...

 

De Ferrari F40, die werd gecreëerd ter gelegenheid van de 40e verjaardag van het merk, is een supercar die van 1988 tot 1992 in slechts 1.315 eenheden werd geproduceerd.

Extreem licht dankzij zijn carrosserie van composietmateriaal, heeft hij een onuitwisbare stempel gedrukt op de geschiedenis van de firma. Zozeer zelfs dat hij als verzamelaarsobject meer dan 1 miljoen euro per stuk opbrengt. De gelukkige eigenaars zorgen goed voor hun auto en aarzelen niet om veel geld uit te geven wanneer er reserveonderdelen op de markt komen. Dat is ook het geval met deze gereedschapskist die ter veiling werd aangeboden door de Britse website collectingcars.com.

Elke nieuwe F40 kreeg er zo eentje. Dit exemplaar was 100% compleet, met reservelampjes, nieuwe bougies, diverse gereedschappen, een riem en een anti-lekspray. Op het eerste gezicht misschien niet zo  bijzonder, tenzij meerdere geïnteresseerden ervoor in de clinch gaan. Uiteindelijk viel de hamer op de kolossale som van 8.500 pond, of 9.842 euro!

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in