Actu  Subaru

Nieuwe auto’s

De Subaru Forester volledig getransformeerd voor 2024

5mnd geleden | Laurent Zilli
Op 17 november opende de Los Angeles Auto Show zijn deuren. Een van de nieuwigheden, die ook Europa aangaat, is de metamorfose van de Subaru Forester SUV.
Nieuwe auto’s

De Subaru BRZ komt eindelijk naar België!

1j geleden | Nicolas Morlet
Terwijl de Toyota GR86 inmiddels uitverkocht is in België, neemt Subaru het stokje over en begint dit jaar met de verkoop van zijn kloon, de BRZ. Dit is zeer goed nieuws voor liefhebbers van kleine sportieve auto's vol karakter.
Autotests

Testrit Subaru Solterra: bevrijding en groei

1j geleden | Nicolas Morlet
Met de Solterra lanceert Subaru het eerste elektrische model in zijn geschiedenis. Een model dat synoniem moet staan voor bevrijding en groei voor de fabrikant, die tot nu toe gestraft werd door zijn grote benzinemotoren. Maar is de in samenwerking...
Autotests

COTY-TEST : Toyota bZ4X en Subaru Solterra

1j geleden | Laurent Zilli
Toyo-baru of Suba-yota ?
Nieuwe auto’s

BMS 2023 : Subaru, Paleis 7

1j geleden | Maxime Pasture
Brussels Motor Show 2023 : een Subaru als Auto van het Jaar 2023?
Nieuwe auto’s

Wat verstopt de nieuwe Subaru Impreza?

1j geleden | Frédéric De Backer
Nieuw uiterlijk, verbeterde prestaties en geavanceerde multimedia: de nieuwe Impreza arriveert eerst in de VS en komt daarna naar Europa.
Autotests

Subaru Forester 2022: steeds serener

2j geleden
In 2022 viert de Subaru Forester zijn 25ste verjaardag: geen mooiere gelegenheid voor een update, ons dunkt, én voor achter het stuur te kruipen van deze SUV met mildhybride technologie.
Insoliet

Auto’s met hoogst vreemde namen

2j geleden
De zoektocht naar het vinden van de juiste naam voor een nieuw model bezorgt de autofabrikanten veel kopbrekens. En dan gebeurt het al eens dat het creatieve aspect het moet afleggen tegen de taalkundige of culturele realiteit, met soms grappige of...
Sport

Matthias Casse en Subaru gaan samen verder

2j geleden
Tussen sporters en automerken botert het al lang. Terwijl David Beckham zijn imago uitleent aan Maserati en Nafissatou Thiam aan Polestar, heeft judoka Matthias Casse zijn partnerschap met Subaru verlengd.
Columns

Elektromotor is niet de heilige graal voor Japanse auto- en motorindustrie

2j geleden
Vijf belangrijke Japanse fabrikanten bundelen hun krachten om nieuwe motoren te ontwikkelen. Verrassing: het zijn geen elektrische.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in