Iedereen uniek. Iedereen Mini

3j geleden

Als we het over Mini hebben, dan kunnen we best ons oor te luisteren leggen bij mensen die ermee rijden.

MINI moet voortdurend opboksen tegen vooroordelen, zoals: "Het zijn kleine, en vooral dure autootjes". Precies daarom is het Autosalon ieder jaar een uitgelezen kans voor het merk om de bezoekers te tonen dat dergelijke vooroordelen ongegrond zijn en vooral dat er voor iedereen een ideale MINI bestaat. 

Omdat er dit jaar geen Autosalon wordt georganiseerd, heeft MINI beslist om de fans van het merk een stem te geven. Op nauwelijks twee weken tijd ontving MINI ruim 600 inschrijvingen van mensen die wilden deelnemen. Twaalf van hen werden geselecteerd om de ervaringen met hun MINI te delen. U kunt ze terugvinden op www.mini.be door de vraag te beantwoorden: “Wat doet u het liefst in het weekend?” Vervolgens ziet u zes keuzemogelijkheden om uw "match" te ontdekken en dat is de MINI-bestuurder die het best bij uw profiel past.

 

Genieten van natuur en bos

Véronique heeft gekozen voor een handige MINI Financial Services-formule voor professionals. Ze kocht een Cooper S E Countryman ALL 4 PHEV, en die is 100% fiscaal aftrekbaar. Waarom ze voor deze financiële leasingformule van MINI Financial Services koos? "Omdat het een super eenvoudige all-in formule is. De financiering via MINI biedt nog twee bijkomende voordelen. Er is maar één aanspreekpunt, alles verloopt via dezelfde dealer en bovendien is het onderhoud inbegrepen." Veronique heeft een emotionele band met haar MINI, waarvoor ze als een blok is gevallen. "Mijn vorige auto was slechts achttien maanden oud. Maar na een testrit met deze MINI was ik op slag verliefd."

 

 

Nieuwe restaurants ontdekken in de stad

Jonas is sommelier en eigenaar van een Japans restaurant in Antwerpen. Hij is nooit alleen, want zijn trouwe dwergteckel Sake wijkt geen meter van zijn zijde. Sinds enkele maanden is de MINI Clubman zijn tweede compagnon. Hij vergelijkt zijn auto graag met zijn teckel want die is ook koppig. Jonas heeft zijn MINI zelfs een naam gegeven: de “Sakemobile”. Waarom Jonas voor een MINI koos? "Gewoon omdat de kwaliteit het verschil maakt, zowel qua interieur als koetswerk." Hij krijgt zelfs complimentjes over zijn auto en dat is meestal omwille van de mooie kleur! Die maakt zijn MINI Clubman immers bijzonder. Binnenkort krijgt hij zelfs een gepersonaliseerde nummerplaat.

 

 

Tijd maken voor het gezin

Mikaels liefde voor MINI gaat ver terug in de tijd. Een hele poos zelfs, want ook zijn allereerste auto was een MINI, net als de tweede overigens! De eerste was een MINI 850cc en die werd vervangen door een British Open 1300. Vandaag heeft hij een Countryman. "Toen ik voor een andere firma ging werken, mocht ik een auto kiezen. De Countryman stond al lang op mijn verlanglijstje, dus waarom niet?" Mikael had nooit gedacht dat alle bagage van de ganse familie (die van hem, zijn vrouw én zijn twee dochters) in de koffer van zijn Countryman zou passen. Maar, het lukte! Alleen de ski's en de snowboarduitrusting moesten in de dakkoffer. Vervolgens kozen ze Mikaels favoriete route. "De D28 in de Franse Alpen, een typische bergweg met scherpe bochten die Nice met Valberg verbindt".

 

 

Op Citytrip

Gunther is manager van 'Get Driven', een bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur van auto’s met chauffeur. De MINI 5-deurs is dus niet alleen van hem. Zijn collega's gebruiken hem ook af en toe als dienstwagen die te herkennen is aan het bedrijfslogo. Het bedrijf van Gunther heeft een jong en dynamisch imago en past perfect bij de MINI-filosofie. "We kozen voor de 5-deursversie want die oogt niet alleen jong en trendy, hij is - net zoals wij - praktisch ingesteld." Hij bestelde ook een nieuwe MINI voor zijn vriendin. "MINI’s bieden immers een uitstekende kwaliteit, maar zijn vooral mooi en trendy".

 

 

Zeebries opsnuiven

Wendy is zelfstandig thuisverpleegster en doet sinds kort haar huisbezoeken in haar gloednieuwe MINI Electric. Ze is helemaal weg van de MINI. "Dit is de auto van de toekomst en volgens mij is het ook de meest milieuvriendelijke oplossing." Waarom een MINI? "Omdat MINI een sportief en avontuurlijk imago heeft. MINI's zijn bovendien erg betrouwbaar." Of Wendy haar nieuwe MINI ook een koosnaampje heeft gegeven? "Niet echt. Ik vind MINI al een mooie naam. Maar onder ons, eigenlijk noem ik hem 'Little Pearl'. Om de geslaagde combinatie van nachtblauw en witte accenten. Wendy herkent haar MINI uit de duizenden. "Het is de mooiste die ik ooit heb gezien..."

 

 

Een ritje om te gaan shoppen

Liora en haar John Cooper Works zijn beste maatjes. Ze weigert zelfs resoluut een bedrijfswagen omdat ze liever in haar eigen MINI rijdt. Liora koos voor een JCW omdat ze van snelheid en van de krachtige motorsound houdt. "Een spurtje van 0 tot 100 zou zelfs nog sneller mogen," voegt ze toe. Liora kan niet zonder haar MINI JCW driedeurs, ze gebruikt hem elke dag, zelfs wanneer ze niet noodzakelijk ergens hoeft te zijn. En dan zijn er natuurlijk ook nog haar nachtelijke ritjes…

 

Tags: MINI

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in