5 modellen die in 2020 verdwenen

3j geleden

Het is dat hun loopbaan erop zat, of dat ze genekt werden door de strenge emissienormen. Deze vijf auto's hebben afgelopen jaar de markt verlaten.

BMW i8

Voor de BMW i8, de eerste plug-inhybride sportwagen die in serie werd geproduceerd (op iets meer dan 20.000 stuks), stopte afgelopen juni de band met draaien. Verkrijgbaar als coupé en roadster, was hij niet echt verouderd, ook al dateert zijn debuut al van 7 jaar geleden.

DS 3

Toen DS een onafhankelijke koers ging varen, was de DS 3 hun eerste wapenfeit. Het autootje verbeeldde in 2010 de gedurfde stijl van het merk en moest authenticiteit helpen creëren. Hij hield het een decennium vol. Ondertussen is hij vervangen door de DS 3 Crossback.

Ferrari GTC4 Lusso

Een Ferrari voor vier personen en desnoods met vierwielaandrijving, dat was de GTC4 Lusso. Onder de lange motorkap vooraan zat ofwel een V8 of een V12. Een Steigerend Paardje met familiegevoelens, zowaar.

Suzuki Baleno

Deze kleine vijfdeurs zag pas in 2016 het daglicht. Het moet gezegd worden dat de verkoopcijfers ervan nogal vertrouwelijk zijn gebleven...

Renault Alaskan

Zelfs als prijkt hij nog in de catalogus, de Renault Alaskan heeft niet gedaan wat hij moest doen; Het zijn zijn laatste uren op de markt. Deze herbronning op basis van de Nissan Navara verdwijnt, zonder bloemen of kransen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in