Insoliet

Insoliet

Onderhoud van airconditioning voor elektrische voertuigen

21u geleden
Het onderhoud van de airconditioningsystemen van elektrische (EV) en hybride voertuigen vereist specifieke vaardigheden en aangepaste apparatuur. Een goed onderhoud garandeert optimale prestaties en aanzienlijke voordelen voor zowel klanten als garages.
Insoliet

Nieuwe technologie voor betere verkoop

21u geleden
CitNOW Group lanceert CitNOW Imaging in de Benelux, een innovatieve oplossing ontworpen om de kwaliteit van online voertuigadvertenties te verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie en geavanceerde technologieën. De lancering belooft de...
Insoliet

AVA en Nissens: fusie zonder verlies van identiteit

21u geleden
Na de overname van AVA door Nissens zijn de twee bedrijven begonnen aan een soepele overgang. Maar het doel achter de fusie is in de eerste plaats het behoud van de eigen identiteit.
Insoliet

Dit is de eerste waterstofgenerator voor het snel opladen van elektrische voertuigen!

22u geleden
Clean City lanceert in samenwerking met HyMove en Venema de "GameChanger 1", een mobiele waterstofgenerator voor het snel opladen van elektrische voertuigen. Deze innovatie is een wereldprimeur.
Insoliet

AUTODOC kondigt financiële recordresultaten aan voor 2023

22u geleden
AUTODOC, de in Berlijn gevestigde online verdeler van auto-onderdelen, heeft uitzonderlijke financiële resultaten bekendgemaakt voor 2023, gekenmerkt door een sterke omzetgroei. De prestaties onderstrepen de veerkracht van het bedrijf en de...
Insoliet

Deze Chinese fabrikant verlaat de... Chinese markt

23u geleden | Laurent Zilli
Aiways, dat in het verleden zijn geluk al heeft beproefd in Europa, kondigt aan dat het zich met alle macht opnieuw wil lanceren en trekt zich daarvoor terug van de Chinese markt, die veel te moeilijk ligt.
Insoliet

De Chinezen van Stellantis arriveren aan het begin van het nieuwe schooljaar

1d geleden | Laurent Zilli
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het een zekerheid: Leapmotor, het Chinese merk waarin Stellantis een belang van 21% heeft, komt in september met twee modellen naar Europa.
Insoliet

De VS belasten Chinese EV's met 100%

1d geleden | Laurent Zilli
De regering Biden heeft zojuist spectaculaire belastingverhogingen goedgekeurd op bepaalde Chinese importproducten, waaronder auto's. Een voorbeeld voor Europa?
Insoliet

Zijn Europese batterijen schoner dan Chinese?

2d geleden | Laurent Zilli
Volgens een studie van Transport & Environnement zou de productie van batterijen voor elektrische auto's in Europa hun koolstofvoetafdruk met meer dan 60% kunnen verminderen. Op voorwaarde dat we de initiatieven steunen...
Insoliet

Slechte publiciteit voor de politie in Miami

2d geleden | Laurent Zilli
Een publiciteitscampagne van de politie van Miami Beach had niet het gewenste effect. Door beelden op Instagram te plaatsen van een Rolls-Royce die "verkleed" was als patrouillewagen, trok het de toorn van het publiek aan.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in